Selskabsmenuer

Selskabsmenuer

Forretter til selskaber, tallerken anrettet.

Ved buffet tillægges kr. 15.00 pr cuvert.

Forretter

  1. Ristet kammuslinger med appelsin smør, anrettet med rå marinerede blomkål og en let blomkålspuré og pyntet med citron kaviar og kørvel. Kun tallerken anrettet.
    Pris pr. cuvert kr. 89.00

 

  1. Varmrøget laks med grøn krydderurt creme anrettet med friske krydderurter med grønne asparges, dertil smørristet rugbrød.
    Pris pr. cuvert kr. 69.00  

 

  1. Honningmelon med Serano skinke og figen puré, anrettet på let salat, serveret med små kuvertbrød og smør.
    Pris pr. cuvert kr. 49.00

 

  1. Ceviche med laks, citron og lime marineret laks, anrettet med koriander, hvidløg, avokado og mango, serveret med groft brød og smør. Pris pr. cuvert kr. 69.00

 

  1. Restaurant Sommerlyst fiske og skaldyrs anretning som består af, Koldrøget laks med peberrods-Emulsion, maltjord og syltede glaskål.
    Varmrøget laks med rygeoste creme og syltede rødløg, dertil rugbrøds knækbrød. Marineret tigerrejer med lime, sesam og chili, anrettet på en crudite af fennikel og agurk. Kun tallerken anrettet.
    Pris pr. cuvert kr. 109.00

 

  1. klassisk Reje cocktail med salat og dressing, anrettet med grønne asparges, kaviar, dild og cocktail tomat, serveret med brød og smør. Pris pr. cuvert kr. 59.00

 

  1. Tunmousse anrettet på salat med kaviar, asparges, dild, serveret med brød og smør.
    Pris pr. cuvert kr. 59.00

 

  1. Asiatisk salat anrettet med marineret ristet tigerrejer med og krydderurter og Nori tang, dertil risboller, soja og sursød sovs.
    Pris pr. cuvert kr. 75.00

 


Hovedretter

  1. Oksemørbrad Rossini med ristet foie gras, serveres med sauteret spinat, rosmarin kartofler, dertil sauce madeira og knuste brødcroutoner af rugbrød.
    Pris pr. cuvert kr. 225.00

 

  1. Unghane roulade med urtesoufflé fars, serveret med cremet svampesauce dertil smørstegte petitkartofler og grønsagssoufflé.
    Pris pr. cuvert kr. 185.00

 

  1. Vildt filet med waldorfsalat, brune og hvide kartofler, banderet bønner og svampemix med perleløg.
    Pris pr. cuvert kr. 199.00

 

  1. Stegt kalvemørbrad med ovnstegte kartofler vendt i urter, dertil ratatouille og pestosouce.
    Pris pr. cuvert kr. 169.00

 

  1. Oksefilet med årstidens grønsager, dertil brun hasselnøddesmør og letristet kartofler.
    Pris Pr. cuvert Kr. 169.00

 

  1. Indbagt kalvemørbrad med estragonsauce, årstidens grønsager.
    Pris pr. cuvert kr. 169.00. 

 

  1. Tournedos af oksemørbrad med pommes fondant, tørsaltet skinke, kirsebærglase og ristet svampe
    Pris pr. cuvert kr. 225.00

 


Desserter

  1. Nøddekurv med frugt og is.
    Pris pr. cuvert kr. 69.00

 

  1. Vanilje Panna cotta med syltede rabarber og let skum.
    Pris pr. cuvert kr. 59.00

 

  1. Gateau Marcel med vanilje is.
    Pris pr. cuvert kr. 79.00

 

  1. Blomme trifli med ristet mandler og let skum.
    Pris pr. cuvert kr. 69.00

 

  1. Tiramisu med kakao Amaretto sauce.
    Pris pr. cuvert kr. 69.00

 

  1. Chokolade fondant med vanilje is og syltede bær.
    Pris pr. cuvert kr. 79.00

 

  1. Belgiske vafler med syltede bær og rørt is med chokolade stykker.
    Pris pr. cuvert kr. 59.00

 

  1. Chokolade mousse med skum og friske bær.
    Pris pr. cuvert kr. 59.00